HBO SystemCenter
Kontakt   Contact
Impressum  Impressum
Anfahrt   Wegbeschrijving

Home

Over ons

HBO SystemCenter is een samenwerkingsverbond van prestatiegerichte tuin- en parkmachine dealers, dat volgens beproefde en succesvolle middenstandsprincipes gevoerd wordt: flexibel, onbureaucratisch en winstgeörienteerd.

Op veel gebieden behoren onze partnerbedrijven tot de marktleiders en trendsetters in de branche.

Wij zijn individuën met gevoel en verstand. Met onze knowhow in het vakgebied van de hoogwaardige tuinmachines en onze ontvankelijkheid voor nieuwe trends en marktontwikkelingen gaan wij alle actuele en komende uitdagingen aan.

Wij weten wat onze klanten van ons kunnen eisen, en wij doen er alles voor om, aan die eisen te voldoen. Wij overtuigen met kwaliteit, service en een vooruitziende blik.

Als full-service-organisatie biedt HBO zijn partners een uitgebreid pakket van artikelen en dienstverlening aan. Dat gaat van het inkopen van waren en de presentatie van het assortiment, over de begeleiding bij de verkoop, de reclame, de bouw en inrichting, de locatie, en de financieringsconcepten, tot de ondersteuning van de informatica.

Om de positie van handelaars in de gespecialiseerde sector van de motorwerktuigen te verstevigen, is HBO al in zes Europese landen vertegenwoordigd: Frankrijk, Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken. Onze opgave voor de toekomst is om ons concept verder te internationaliseren.

© 2007, HBO SystemCenter GmbH & Co. KG